Lansering og bestselger!

TUSEN TAKK til alle dere som kom på lanseringen av «Kortreist». Boken føk rett inn på 8. plass på bestselgerlisten, etter kun 1 uke i butikkene. Vi er utrolig glade for at Kortreist-boka faller sånn i smak!

Vi startet dagen på TV2s God Morgen Norge for å fortelle om kortreiste hengekøyeturer. Der delte vi tips til turer rundt Oslo, Bodø, Ålesund og Tønsberg, og fortalte om fordelen med liggeunderlag med vinger, som gir ekstra isolasjon der man gjerne blir kald på hengekøyetur. Link til innslaget helt nederst. Produksjonen har dyktige folk både foran og bak kamera, som gjør at vi kan være slappe av og være oss selv.

Etter en tur innom jobb, dro vi videre til Gyldendalhuset for boklansering av «Kortreist». Over 140 publikummere møtte opp! Takk for alle rørende ord, historier fra egne liv, og drømmer om fremtidige turer dere delte med oss under arrangementet. Vi er ydmyke, stolte og utrolig glade for at Kortreist-boka faller sånn i smak!

Den siste tiden har vi fått tilsendt bilder og historier fra folk i Trondheim, Drammen, Oslo, Ålesund og andre steder som har hatt fantastiske opplevelser på turstedene vi har delt i boka! Det er så rørende og spennende å følge med på hvordan Kortreist-boken nå lever sitt eget liv og inspirerer flere til å oppleve alle de perlene vi selv har besøkt. Tusen takk til alle dere som leser, inspireres, drar på tur og deler med oss og andre.

Innslag på TV2s God Morgen Norge om kortreiste hengekøyeturer: https://www.tv2.no/v/1453575/

Lyst på boka? Se her:
https://www.ark.no/boker/Hege-Schultz-Heireng-Kortreist-9788205520530