Vi er nominert til Årets Villmarking!

Blant de nominerte finner vi en solid bukett ekspedisjonsfarere, oppdagere, turskribenter, friluftsfanter og ringrever i turverdenen. I tillegg til alle disse flotte, utrolig dyktige og superinspirerende turfolkene, finner dere altså oss: Tursøstrene Hege og Stine. Vi er så ufattelig heldige og takknemlige for at vi er nominert til årets desidert gjeveste pris! 

To vanlige friluftsentusiaster som er omtrent som alle andre vanlige folk. Vi sitter ved kontorpulten på dagtid og i ukedagene, løper fra den ene avtalen til den andre, henter og følger barn i barnehage, ordner middag og farter videre. Før vi gjør det samme dagen etter…. og dagen etter det igjen.

Her kan du stemme på årets villmarking!

Vi hadde et ønske om å komme ut av denne dagliglivsbobla og introdusere friluftslivet i hverdagen vår. Vi bestemte oss for å gjennomføre 52 overnattingsturer på 52 uker. Vi har reist langt ut i villmarka, rett bak huset, til høye fjell, og til nære skoger. Vi har oppdaget gleden ved å være ute i naturen og gleden ved å dele nettopp disse opplevelsene med barna, familie eller venner. Vi har kjent på den inderlig gode følelsen det gir oss å tilbringe tid utendørs og vi har lært hvor ubeskrivelig viktig det er at vi har et bevisst forhold til hva vi kjøper, hvordan vi bruker det, og at vi må ta godt vare på naturen som vi er så glad i.

«Samtidig som vi har vært ute på våre hverdagseventyr, har vi blitt heiet frem av en fantastisk gjeng lesere og følgere som lar seg inspirere av at vi tar på sekken, deler av opplevelsene og våre erfaringer og tips. All verdens tusen takk til dere.»

Men vi har også hatt mange kamper med dørstokken. Å krysse dørstokken 52 ganger i løpet av ett år har uten tvil vært en prøvelse og noe av det mest krevende vi har gjort i vårt friluftsliv. Å pakke sekken og reise ut de dagene det regner tett, året er på sitt mørkeste og bakken er dekket av brune og våte høstblader. Å pakke sekken de dagene vi vanligvis hadde blitt værende i sofaen, har gitt oss muligheten til å ha naturen for oss selv og oppdage unike øyeblikk vi ellers aldri ville ha opplevd.

For dette prosjektet, for denne innsatsen og for de 52 gangene vi har pakket sekken, har vi altså blitt nominert til prisen «Årets Villmarking». Men vi er også nominert fordi vi har et brennende ønske om å inspirere andre til å gjøre akkurat det samme; å ta opp kampen med dørstokken og komme seg opp av sofaen, ut i frisk luft og inn i naturen. 

Samtidig som vi har vært ute på våre hverdagseventyr, har vi blitt heiet frem av en fantastisk gjeng lesere og følgere som lar seg inspirere av at vi tar på sekken, deler av opplevelsene og våre erfaringer og tips.

All verdens tusen takk til dere.

I en slik fabelaktig forsamling turfolk klarer vi rett og slett ikke be dere stemme kun på oss, så stem på den dere mener fortjener prisen årets villmarking, for uansett hvem det blir, er det uten tvil finfine folk som elsker å være ute!

Gi din stemme her!

Varm turklem fra Hege & Stine

poster
Vi er nominert til Årets Villmarking!
00:00
--
/
--