Foredrag og boksignering på Camp Villmark

Camp Villmark er en villmarksmesse som arrangeres hvert år i Lillestrøm. Denne helgen deltar vi på Camp Villmark med foredrag om store naturøyeblikk og turer du selv kan dra på i nær- og villmarka.

I løpet av helgen 6-8. april kan du høre over 60 inspirerende foredrag, prøve fiske- og jaktsimulatorer, prøve kajakk og packraft i et enormt vannbasseng, prøve deg i klatreveggen eller ta turen innom speiderleieren. Er du på jakt etter turinspirasjon, eller ønsker å teste noe nytt turutstyr, er dette plassen å tilbringe tid i helgen.

Selv deltar vi på villmarksmessen lørdag 7. april med foredraget «En ekspedisjon over dørstokken» etterfulgt av boksignering. Det er alltid gøy å holde foredrag, og spesielt å treffe alle dere som deler raust av egne drømmer og turerfaringer, stiller spørsmål og inspireres til å dra på tur i nærmarka og villmarka. Denne gangen skal vi fortelle om prosjektet «52 turer på 52 uker» og dele litt om hvilke utfordringer vi har møtt på veien mot et aktivt friluftsliv: Noen ganger kan nemlig dørstokken være tyngre å forsere enn det å krysse Femundsmarka eller bestige Europas høyeste fjell.

Vi planlegger å bli lenge på messen i år, nettopp fordi det er så mange spennende utstillere og foredrag. Vi gleder oss til å teste flere nye telt- og hengekøyetyper, få tips til vedlikehold av treskiene våre, og til å treffe dere.

Ses på Camp Villmark!

Turhilsen fra Stine & Hege