Tursøstre på TV 2 Hjelper deg

Tidligere denne måneden testet vi turutstyr for TV 2 Hjelper deg. Resultatet kan du se på TV 2 torsdag denne uken. Følg med for testing av alt fra ubrukelige tur-gadgets til praktiske og nyttige hjelpemidler på tur!

Vi har aldri lagt skjul på at vi ikke er noen gram-jegere, og spesielt ikke når vi skal på nærmarkstur. Når vi vet at det er kort avstand som skal tilbakelegges, pakker vi gjerne med noe ekstra godt i sekken slik at vi kan lage god turmat på bålet eller for å gjøre turopplevelsen ekstra fin. Med dette som utgangspunkt, er det ingenting som passer oss bedre enn å få teste ulike tur-gadgets for å se om disse kan øke komforten, turgleden eller rett og slett gjøre det morsommere å være på tur.

Å steke vafler på bålet er alltid populært, men alle vaffeljern fungerer ikke like bra.

Siden vi gjerne bruker utstyret vi har i veldig mange år, er det ikke spesielt ofte at vi kjøper nytt utstyr. Derfor synes vi det var ekstra morsomt å prøve ut noe av det som finnes på markedet i dag.

Vaffel på bålet smaker alltid knall på tur!

Vi har testet flere ulike typer produkter, både praktiske produkter som fungerer skikkelig dårlig og upraktiske produkter som fungerer tålelig bra. Det var produksjonen som hadde valgt ut alle produktene for oss og hvordan testingen gikk og hvilke produkter vi testet, kan du se på TV2 torsdag 16. november kl 20:30!

Vi ante ikke hvilke produkter vi skulle teste før opptak, noe som gjorde det ekstra spennende og morsomt.